APK KEURING IN Oostburg

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Oostburg bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Oostburg om de auto te keuren.  

APK BIJ Vakgarage Oostburg IN Oostburg

Bent u woonachtig in Oostburg en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage bent u gegarandeerd van persoonlijke service, uitstekend vakwerk en altijd één bij u in de buurt. Bij Vakgarage Oostburg staan wij garant voor deze kwaliteit. Je kunt ons vinden aan de Transportweg 7 in Oostburg. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Oostburg maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0117-452996 of mail naar info@vakgarageoostburg.nl

APK KEURING IN Oostburg

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Oostburg bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Oostburg. Vakgarage heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Oostburg om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage Oostburg

Bij Vakgarage Oostburg is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto-onderhoud bij Vakgarage Oostburg uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Vanaf 1 januari 2023 is voor auto’s met een roetfilter een test met een deeltjesteller verplicht bij een APK. Voor deze deeltjestest kunnen extra kosten worden berekend. 

Wanneer Vakgarage Oostburg geen bijzonderheden bij de APK vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Vakgarage Oostburg altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken. 

Er zijn weinig garages in Oostburg die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres in Oostburg en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Oostburg IN Oostburg

Bent u woonachtig in Oostburg en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Oostburg bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Transportweg 7 in Oostburg. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Oostburg maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0117-452996 of mail naar info@vakgarageoostburg.nl

APK keuring in Oostburg, in de provincie Zeeland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Oostburg
Transportweg 7
4501 PS Oostburg

tel.: 0117-452996
mail: info@vakgarageoostburg.nl